Bedrukt mondmasker

 7.95


Categorieën: ,

Beschrijving

JijenMax drukwerk in combinatie met het Brandweg persoonlijke beschermingsmasker, voor je gezondheid en met weerstand tegen Corona.

Mondmasker: om bijvoorbeeld te reizen in het openbaar vervoer of boodschappen te doen. Niet om jezelf te beschermen, maar juist de ander. Ook als je geen verschijnselen hebt. Natuurlijk is een herbruikbaar mondmasker geen wondermiddel en je moet zeker alle andere adviezen blijven volgen. Als je het draagt en je vergeet even die 1,5 meter afstand, heb je minder kans om je medemens te infecteren. Neem een voorbeeld aan Azië waar alle mensen mondkapjes dragen, dat doen ze daar echt niet voor niets. Overigens worden juist de (eenmalige) wegwerpmaskers vaak verkeerd en te lang gebruikt. JijenMax personaliseert je masker met een full-colour opdruk van 50mm rond met witte drager.

Gebruiksaanwijzingen: was en reinig je handen alvorens je het mondkapje aantrekt en afdoet, gebruik voor het op en af zetten van het mondkapje zo veel mogelijk de oor elastieken, zorg dat het mondkapje goed de neus en de mond bedekt, indien je een filter gebruikt en deze nat of vochtig is kun je deze het beste vervangen. Als je voelt dat het mondkapje dunner wordt of gaat slijten is het raadzaam om deze te vervangen. Het masker is een aanvulling en geen vervanging.

Wasvoorschriften: het advies is met de hand te wassen, zeker als het masker is bedrukt. Machinaal kan wel tot 40 graden Celsius, gebruik een een wasnetje bij voorkeur. Berg na het wassen het mondkapje afgekoeld en droog op in een ziplockzak of kunststof opbergbak. Niet in de vriezer.