www.EXITMANAGED.nl

exit managed

Wie?

Al bijna 15 jaar voorzie ik, Max van Riel, vanuit Dongen mijn gewaardeerde klanten in diverse diensten en producten onder EXIT managed beheer. EXIT managed heeft diverse handelsnamen zoals JijenMax.nl, Brandweg.nl, Slijpslim.nl of VHSUSB.nl. Als overkoepelend marketinginstrument gebruik ik Dongendeel , waarmee ik verbroederend Dongen voorzie in vraag, aanbod en nieuws. Zowel particulieren als commerciële deelnemers kunnen hier GRATIS vragen, bieden en vertellen via de Dongenblog of de Dongendeel Facebookpagina.

Wat?

Diensten zoals grafisch ontwerp, drukwerk, slijpwerk en brandweer dienstverlening behoren tot de hoofdactiviteiten. Het aanbod in producten komt vooral voort uit mijn passie voor marketing, ofwel vraag en aanbod in zijn geheel. Vandaar ook het gevarieerde en besproken brede assortiment. Van vliegenvanger tot festivalbril.. het is maar wat de klant wil. Een prijsopgave kan geen kwaad, dus doe er je voordeel mee!

ALGEMENE VOORWAARDEN
De EXIT gedeponeerde voorwaarden en overige gegevens kun je hier vinden.

Waar?

EXIT managed opereert vanuit de Kanaalstraat 35a in Dongen. Zowel de showroom, het kantoor als de afhaal locatie is hier te vinden. Een afspraak is gewenst!

EXIT MANAGED‘ DAMNED! ~ Contact of bel of Whatsapp 0633978627